Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności - konferencja
- Drukuj
- 26 Maj
Instytut Ochrony Środowiska – PIB jako jeden z konsorcjantów projektu pt. „Opracowanie systemu monitorowania marnowanej żywności i efektywnego programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności – PROM” zaprasza do udziału w konferencji naukowej pn.: „Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności – wyzwaniem najbliższych lat”. Konferencja odbędzie się (on-line). w dniu 17 czerwca 2021 r.
Konferencja podsumowuje wyniki projektu PROM, który jest realizowany w ramach programu Narodowego Centrum Badań i Rozwoju „Gospostrateg” przez konsorcjum w składzie: Instytut Ochrony Środowiska - PIB, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Federacja Polskich Banków Żywności, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Udział w konferencji jest bezpłatny.
Rejestracja na konferencję TUTAJ
Więcej informacji TUTAJ
Źródło: KOWR