„Prawo pracy – nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r.” – konferencja online.

Polska Federacja Producentów Żywności (PFPZ) zaprasza na konferencję online pn. „Prawo pracy – nowe wyzwania dla przedsiębiorców w 2022 r.”, która odbędzie się w dniu 24 lutego 2022 r. w godz. 10:00-13:30 na platformie ZOOM.

 W programie:

  • Bezpieczeństwo w miejscu pracy – nowe wymagania związane ze stanem epidemii;
  • Nowe zasady zatrudniania cudzoziemców w 2022;
  • Sygnaliści;
  • Badanie trzeźwości w miejscu pracy;
  • Wyzwania związane z dyrektywą work-life balance.

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.

Udział jest bezpłatny dla firm członkowskich #PFPZ.

Konferencja organizowana jest we współpracy z  Food Lex - kwartalnik o prawie żywnościowym oraz partnerem merytorycznym wydarzenia Rycak Kancelaria Prawa Pracy i Hr.

 

Więcej informacji TUTAJ     

 Źródło: https://www.pfpz.pl/