www.mamboteam.com
produkty
Start arrow Czytelnia
Czy wiesz, że...
Oryginalnym przysmakiem Toskanii jest castagnaccio. Jest to ciasto przyrządzane z mąki kasztanowej, do którego dodaje się rodzynki, orzechy pinoli, rozmaryn, tartą skórkę pomarańczową i oliwę z oliwek, piecze się w piecu i podaje na gorąco lub lekko ostudzone.
Doskonale smakuje ze świeżym serem z mleka owczego ricotta.

 
CZYTELNIA PDF Drukuj Email
Wpisał: Administrator   
24.10.2007.

"Turystyka wiejska a edukacja-różne poziomy, rożne wymiary"

Materiały Sesji Naukowej zorganizowanej w ramach XII Ogólnopolskiego Sympozjum Agroturystycznego, Boszkowo 18-20 września 2007 roku.

  • Edukacyjny charakter polskich kuchni regionalnych

  • Edukacyjne znaczenie skansenów w propagowaniu tradycji kulinarnych w turystyce wiejskiej

Zmieniony ( 27.07.2010. )
 
Top! Top!