|
Czy
znasz...
Tapas - drobne i proste przekąski podawane zazwyczaj do napojów, tradycyjnie do dobrego hiszpańskiego wina. Tapas wywodzi się z Andaluzji w Hiszpanii, obecnie jest rozpowszechniony w całym świecie.
Tapas to szlachetne wędliny, oliwki, migdały, papryczki, ale także starannie skomponowane kanapki i koreczki na bazie sera, owoców morza, tortilli, wędzonych ryb i wszystkiego, na co masz ochotę i przede wszystkim dobrane ze smakiem.
|
|
|
Wpisał: Administrator
|
27.07.2010. |
"Praktyczna realizacja rozporządzeń UE dotyczących produktów regionalnych i tradycyjnych na przykładzie Toskanii" Materiały seminaryjne Ogólnopolskiego Seminarium dla doradców zajmujących się ochroną produktów regionalnych i tradycyjnych, Toskania, Włochy , 13-20 paździrnika 2007 r. /dr Jacek Szklarek/
|
Zmieniony ( 27.07.2010. )
|
|
|
|
|